StylMejker Logo

ÚVOD Purple-arrow-left ŠTÝLOVINY Purple-arrow-left 3 inšpirácie ako kombinovať žltú farbu

3 inšpirácie ako kombinovať žltú farbu

29. Jun | Kategórie: Osobný styling, osobný štýl

 

Žltá farba sa mi spája so slnkom. Možno práve preto symbolizuje optimizmus a vitalitu. Hovorí sa o nej, že podporuje kreativitu. Nájdete ju v rôznych odtieňoch – banánová, citrónovo žltá, jantárová, horčicová...Poďme sa pozrieť na pár stylingových tipov, ako kombinovať žltú.

1. Svieža kombinácia s tyrkysovou

Kombinovaním žltej s tyrkysovými doplnkami, či topánkami vytvoríte sviežu, vzdušnú kombináciu. Je ideálna na leto, ale aj na zimné dni. Hlavne, keď sa potrebujete cítiť v pochmúrnom počasí vitálne a podporiť svieži vzhľad.

 tip od stylistky: kombinujte žltú s tyrkysovou

2. Pohodlná kombinácia s modrými džínsami

V tomto outfite je šik žltá mikina kombinovaná s modrou farbou. Je to pohodlná verzia napríklad na ihrisko s deťmi, kočíkovanie, nákupy alebo cestovanie. Ak by sa vám biele tenisky na ihrisko nepozdávali, pokojne ich môžete vymeniť za hnedé alebo béžové.

tip od stylistky: kombinujte žltú s modrymi džínsami

3. V kombinácii s olivovo zelenou

Táto kombinácia by perfektne pristala farebnému typu tmavá jeseň. Ak máte radi extravagantnejšie outfity, hoďte k tomu kardigán s tigrím vzorom. Ak nie, môžete ho vynechať alebo vymeniť za napríkad krémový alebo ťaví. Rovnako sa dá pohrať aj s topánkami.

. tip od stylistky: ideálna kombinácia pre tmavú jeseň

Chcete aj vy poradiť v obliekaní a kombinovaní oblečenia? Zišla by sa vám pomoc pri nakupovaní oblečenia? Som tu pre vás. Kompletný prehľad  služieb, ktoré vám detailne poradia v obliekaní nájdete TU