StylMejker Logo

ÚVOD Purple-arrow-left ŠTÝLOVINY Purple-arrow-left Zmeňte vyžarovanie pomocou doplnkov

Zmeňte vyžarovanie pomocou doplnkov

06. Sep | Kategórie: Osobný styling, osobný štýl

Doplnky dodajú (nielen) vášmu outfitu, ale hlavne vám ten správny šmrnc, osvieženie a šťavu. Viete nimi úplne zmeniť dojem. V tomto článku vám ukážem inšpirácie, ako si na seba nasadiť pomyselnú čerešničku na tortu. Poďme čarovať s doplnkami.

 

Náhrdelník

Aj v jednoduchom tričku môžete vyzerať senzačne a podporiť vaše proporcie. Oživte ho náhrdelníkom podľa vášho vkusu. Ak zvolíte kov, ktorý s vami ladí (zlato vs. striebro), podporíte svoju prirodzenú farebnosť a doplnok vás rozžiari. S každou obmenou doplnku meníte aj celkový dojem toho, ako pôsobíte.

Dopnky v outfite, náhrdelníky

Brošňa

Brošňa zaručene oživí každé sako aj kabát. Rozbije strohosť. Môžete si vďaka nej dodať farby aj do pochmúrneho dňa. A ktovie, možno svojimi farebnými kreáciami potešíte okrem seba aj okolie. Niekedy aj maličkosťou vieme urobiť svet krajším.

Brošne, outfit, kombinácie

Šatka

Viete ako spoznáte farby, ktoré sú pre vás tie pravé? Vaša pleť bude v nich pôsobiť sviežo, mladistvo, rozžiari sa. Vyniknete v nich. Drobné nedokonalosti na pleti sa stiahnu do úzadia. Šatka je doplnok, ktorý je najbližšie k tvári. Ak ju zvolíte vo farbe, ktorá k vám ladí, ako šibnutím čarovného prútika dosiahnete tento efekt. Rôznymi štýlmi, vzormi a materiálmi zmeníte celkový dojem.

 Šatka, farba šatky, šatka v outfite

Doplnky sú jedným z prostriedkov, ako osviežiť aj zdanlivo nudný outfit. Šťava a šmrnc sa dá dodať aj inak – napríklad farbami, zaujímavými prvkami na odeve alebo pútavými kombináciami. Sme rozmanité. Zbožňujem, keď vám môžem prostredníctvom článkoch alebo priamo vo vašom šatníku ukázať, ako podčiarknuť práve vašu výnimočnosť.

Zdroj foto: polyvore.com

Mohlo by vás zaujímať:

Najlepší spôsob ako prísť na to, čo skutočne potrebujeme, je zbaviť sa toho, čo nepotrebujeme

Parádiť sa prináša výhody! Spoznajte ich.