StylMejker Logo

ÚVOD Purple-arrow-left ŠTÝLOVINY Purple-arrow-left Tvárová joga mi priniesla do života nielen zlepšenie vzhľadu

Tvárová joga mi priniesla do života nielen zlepšenie vzhľadu

12. Sep | Kategórie: Inšpiratívne ženy

Hovorí Zuzka Ondrisová, lektorka a školiteľka tvárovej jogy, ktorá vás naučí, ako omladnúť bez skalpelu a botoxu, prečítajte si s ňou rozhovor:

„Venujem sa tejto krásnej, ženskej téme už päť rokov a stále objavujem jej pozitíva a bonusy. Veľa som zistila sama na sebe, ale je úžasné pozorovať a dostávať spätnú väzbu od žien, ktoré boli na mojich kurzoch. Každá riešime niečo iné a tak sa mi vďaka ich odozve skladá obraz o tom, čo všetko tvárová joga dokáže.“

 

1. Zuzka, tvárová joga robí radosť tvojim klientkam, čo priniesla do života tebe?

Ja som sa najskôr naučila používať a cítiť tvárové svaly, spevniť ich a udržať vo forme, zjemniť vrásky, starať sa o pleť, uvoľniť stres a napätie pomocou masáže. Tvárová joga mi priniesla do života nielen zlepšenie vzhľadu, ale naučila som sa urobiť si čas len pre seba – bez výčitiek. Nasledovala radosť z práce a výsledkov mojich klientok, spoznala som veľa skvelých ľudí, získala nové priateľstvá, pustila sa do nových spoluprác, projektov a výziev. Naučila som sa prekonávať svoje strachy a niekoľkokrát som vykročila do neznáma. Napísala som o tom dávnejšie aj článok.

2. Aké problémy pomáha tvárová joga ženám najviac vyriešiť? S čím, s akými očakávaniami prichádzajú ženy za tebou najčastejšie?

Dámy, ktoré prichádzajú na kurzy majú chuť začať pre seba niečo robiť, spomaliť starnutie, venovať si čas. Prvé prejavy cvičenia sa ukazujú zväčša už po pár týždňoch na líčkach, kontúrach tváre a rozžiarenej pleti. Pokiaľ ženy pravidelne cvičia, zmení sa im výraz tváre, zaoblia sa líčka, spevnia kontúry, na ľudí pôsobia krajšie a vyžaruje z nich spokojnosť.

Pravidelným cvičením a masážami sa dá pomôcť aj dvojitej brade, hlbokým vráskam okolo úst, na čele a ovisnutým horným viečkam. Nie vždy je nutné ísť hneď na operáciu. Vyžaduje si to však disciplínu, trpezlivosť a pravidelnosť. Ako pri všetkom, kde chceme dosiahnuť dlhodobejšie výsledky, nie „zázrak“ zo dňa na deň za stovky eur a efektom na pár týždňov.

 

3. Kto sú tvoje klientky?

Mojimi klientkami sú ženy vo veku 35-60 rokov, ktoré vyhľadávajú prirodzené metódy omladenia tváre, chcú sa o seba starať, rady si venujú čas a vedia, že pre výsledok je nutné niečo urobiť. Veľká väčšina týchto žien nie je veľmi naklonená invazívnym zákrokom ale mám aj klientky, ktoré kombinujú tvárovú jogu s botulotoxínom, prípadne výplňami. Zväčša je ich zámerom predĺžiť dobu medzi jednotlivými zákrokmi a ušetriť financie.

4. Bola si u mňa na workshope, kde si si prešla okrem iného aj farebnou typológiou. Čo ti priniesla do šatníka i života farebná typológia? V čom ti pomohla? Čo sa po nej zmenilo?

Pre mňa to bol veľmi zaujímavý workshop a celkom veľa AHA momentov. Bola som presvedčená o niektorých farbách, že mi pristanú, no na tvojom workshope som zistila, že som sa mýlila. Začala som viac a hlavne inak premýšľať o oblečení, jednotlivých kombináciách a pri nákupoch používam tvoju kartičku s farebnou paletou.

Ak si potrebujem kúpiť niečo nové, dobre si popozerám šatník a zistím, ktorá farba mi chýba, aby som zbytočne neduplikovala. Nie som nákupná maniačka a nepotrebujem mať každý mesiac nové oblečenie, vsádzam skôr na kvalitu, nadčasovosť a kombinácie oblečenia, v ktorých sa cítim dobre a pohodlne.

 

So Zuzkou sme sa spojili a niečo pre vás vytvorili

 

5. Čo ťa viedlo k nápadu, aby sme sa my dve spojili a priniesli ženám originálny workshop Deň pre vašu krásu?

Prišlo mi to úplne prirodzené. Pomyslela som si, aké super by bolo ukázať ženám dôležité cviky pre ich tvár, farby, ktoré podčiarknu ich prirodzenú krásu a ešte im na záver urobiť krásne líčenie. Je to niekoľko úžasných vecí v jednom balíku, ktoré ženy naučia mnoho praktických vecí, vďaka ktorým sa budú cítiť krásne a spokojne. A v neposlednom rade im to ušetrí značnú sumu finančných prostriedkov.

 

VIAC o workshope DEŇ PRE VAŠU KRÁSU  nájdete TU

 

6. Aký je z tvojho pohľadu ženy, matky, partnerky, inštruktorky tvárovej jogy, podnikateľky recept nato, aby žena ostala krásna a spokojná?

Dopriať si čas pre seba, oddychovať , dovoliť si nič nerobiť, pustiť z hlavy všetky povinnosti. A urobiť to BEZ VÝČITIEK. Mať svoje rituály, byť zdravo egoistická. Dopriať si pár jednoduchých vecí pre svoju krásu – cvičenie, masáž tváre, kávu s priateľkou. Jednoducho robiť to, čo nám dobíja baterky, vyčarí úsmev na tvári a robí nás šťastnými.

7. Myslíš, že sa to môže naučiť na našom spoločnom workshope Deň pre tvoju krásu?

Už to, že ženy na workshop Deň pre vašu krásu prídu, znamená prvý a dôležitý krok. Obe sme veľmi praktické ženy, nestrácame čas zbytočnosťami a našim cieľom je dať ženám praktické tipy ako na to. Ak sa budú našimi radami inšpirovať a postupne ich zavedú do praxe, určite sa im to podarí.

 

Ak chcete vedieť, čo sme pre vás na workshope DEŇ PRE VAŠU KRÁSU prichystali kliknite TU.