StylMejker Logo

ÚVOD Purple-arrow-left ŠTÝLOVINY Purple-arrow-left 3 hlavné pracovné nástroje Štýl Mejkerky

3 hlavné pracovné nástroje Štýl Mejkerky

27. Jun | Kategórie: Svet Štýl Mejkerky

Možno by ste si mysleli, že to budú farebnice alebo šatky, s ktorými robím farebnú typológiu. Manuál, kde nájdete aké strihy sa vám hodia a ktorým sa radšej vyhnúť. Alebo meter ktorý beriem do ruky, aby som vám dokázala, že máte na svojej postave prednosti, ak ich nevidíte. Ale nie, tieto pomôcky nie sú mojim hlavným pracovným nástrojom. Pracovné nástroje, s ktorými pracujem denno denne a s každou ženou sú trochu iné. Chcete ich spoznať? Pozývam vás nahliadnuť do môjho sveta Štýl Mejkerky.

 

stylnamieru, farebna typologia ,pomocky

1. Vnímavosť

Prácu s novou klientkou začínam úvodnou konzultáciou. Mám veľa zvedavých otázok. Niektoré vám možno prídu k veci a iné od veci. Odpovede mi veľa prezradia o tom, čo sa k vám skutočne hodí a na čom zapracujeme. A potom ste milo prekvapené, ako vám pri nákupoch vyberám kúsky, ktoré vám dokonale sadnú, obľúbite si ich aj keď by ste možno sami po nich nesiahli. Ako to robím? Vďaka vnímavosti viem pretransformovať to, čo mi prezradíte a čo odpozorujem do vášho štýlu a šatníka. A neostane to len pri tom, že som vnímavá ja. „Prinútim“ nenásilným a prirodzeným spôsobom vnímať aj vás. Farebnú typológiu používam hlavne preto, aby ste sa zastavili, vnímali a plne sústredili na seba . To že vám bude jasné, ktoré farby sa vám hodia a ktoré nie, je prirodzená súčasť procesu

pracovne pomozvky, farebna typologia, urcovanie typu

2. Prirodzenosť

Minule mi klientka hovorí:“ Keď som prvý raz o tebe počula predstavila som si nabotoxovanú čajočku v podpätkoch s dokonalým make upom a blonďavým prelivom v hlave. Keď sme sa stretli osobne, bola prekvapená. Vlasy si zatiaľ nefarbím, líčim sa veľmi striedmo a podpätky často nenosím, lebo by som nevládala behať po obchodoch. Nič nemám proti týmto skrášľovacím vecičkám. Práve naopak. Sú super, vedia nám pomôcť a poslúžiť. Len nám to bude na nič, keď sa nebudeme páčiť sami sebe aj bez nich. A preto som zástanca prirodzenej krásy a pracujem hlavne s ňou.

stylmajkerka

3. Šiesty zmysel

Mám ho dobre vyvinutý nato, aby som vám v tej záplave šatstva našla, vybrala a zakomponovala do šatníka také kúsky, ktoré podporia vás, vašu prirodzenú krásu, vaše sny, váš životný štýl. Aj keby boli dve ženy, ktoré majú úplne rovnaký šatník, ale rozdielne smerovanie a osobnosť, každej šatník nakombinujem inak. Použijem iné doplnky, iné farbené kombinácie, s každou nakupujem v inom obchode alebo v rámci obchodu vyberám iné veci. Jediné, čo ostane rovnaké je radosť z nového šatníka, iný pohľad na seba, svoju krásu, obliekanie a pribúdajúce komplimenty.

stylnamieru, pracovne pomocky, diar,

Prirodzenosť, vnímavosť , šiesty zmysel a k tomu obrovská dávka fantázie a predstavivosti mi pomáhajú denno denne. Som za tieto dary vďačná a teším sa, že sa s nimi môžem podeliť aj s vami. Vaša Štýl Mejkerka Marcelka.

Foto: Zuzka Jedináková

Mohlo by vás zaujímať:

Najlepší spôsob ako prísť na to, čo skutočne potrebujeme, je zbaviť sa toho, čo nepotrebujeme

Ak by som mala denne nosiť pracovnú uniformu, aká by bola?

Parádiť sa prináša výhody! Spoznajte ich.