StylMejker Logo

ÚVOD Purple-arrow-left ŠTÝLOVINY Purple-arrow-left Šatníková kombinatorika

Šatníková kombinatorika

28. Oct | Kategórie: Zážitky klientov

Odvtedy ako sa mojím šatníkom prehnala osobná stylistka Marcelka, ešte sa mi nestalo, že by som pred skriňou stála so zúfalým „nemám si čo obliecť“. Pritom ja v skrini naozaj nemám toho veľa :)  Ani to nehodlám meniť. Nie je prečo. Dostávam na zmenu štýlu množstvo komplimentov aj bez toho, aby mi praskala skriňa vo švíkoch. Viem si vystačiť s tým málom a byť zakaždým iná len prácou s doplnkami alebo kombináciami iných kúskov. A doslova sa v tom vyžívam!

Pôsobím inak, ako predtým

outfit

Ráno stojím pred skriňou, na sako si pripínam tyrkysovú ružu a viem, že zažiarim. Vonku prší, obliekam si žlté tričko a okamžite mám slnko v duši. Keď mám hravú náladu, obujem si ku konzervatívnemu saku tenisky miesto mokasín. Akoby zázrakom prestávam pôsobiť neprístupne. A pokojne si dám na seba aj kombináciu modrej a oranžovej. Aj keď som kdesi čítala, že sa vraj k sebe nehodia :) 

Nákupy boli otravné, teraz sú zábavou

Neobľúbené nakupovanie prestalo byť pre mňa otravou. Nemusím sa prehŕňať bezcieľne stovkami vecí. Vďaka radám od osobnej stylistky Marcelky idem cielene po tých veciach, ktoré potrebujem. Nestojím bezradne v kabínke a dlhé minúty nepremýšľam, či beriem alebo nie. Viem, čo mi pristane a či to nebude len ďalší ležiak v skrini. Podvedome som si začala vyberať jemnejšie odtiene farieb ako doteraz. Ružová, broskyňová, vhodné odtiene šedej a hnedej pomaly ale isto vytláčajú z mojej skrine čiernu. Pritom obliecť si bledoružovú bolo pre mňa doteraz absolútne nepredstaviteľné :)

Zmena je život

Okolie si moju premenu okamžite všimlo. Kolegyne sa každé ráno dvíhajú zo stoličiek aby zistili, čo mám na sebe. Muži sa na mňa oveľa častejšie usmievajú. Bola to práve Marcelka, kto ma upozornil na to, že podporiť oblečením svoju osobnosť môže pomôcť aj pri hľadaní si partnera. Hneď na prvej dôležitej pracovnej prezentácii som si to overila. Jedno výrazné sako na malých čiernych, vhodné doplnky a všetky oči boli v ten deň na mne ;)  

Po týždni som túto zmenu musela podporiť novým šik účesom. Pritom som sa viac ako rok k tomu len odhodlávala. A viac ako doteraz sa hrám ráno s mejkapom.Pred pár dňami som stretla kolegu, s ktorým sme sa niekoľko mesiacov nevideli. Pristúpil ku mne s obdivným pohľadom a povedal „Vyzeráš inak! Je to tým účesom?“. A ja som sa len usmiala a tajuplne odvetila „Možno.“ Niektoré tajomstvá si žena musí nechať pre seba :)

Autor: Miška Fuleková