StylMejker Logo

ÚVOD Purple-arrow-left ŠTÝLOVINY Purple-arrow-left Pohľad do zrkadla ma opäť teší - aj vďaka Marcelke

Pohľad do zrkadla ma opäť teší - aj vďaka Marcelke

07. Apr | Kategórie: Zážitky klientov
Marcelku som oslovila z viacerých dôvodov:
1.) Svoj šatník som nemenila dlhšiu dobu a mala som tam kúsky aj spred 10 rokov, kedy som si mohla dovoliť teenagerské oblečenie, zároveň som tam mala množstvo „mamičkovského“ oblečenia a veľkých vecí. Keďže som po materskej okrem dieťaťa získala aj pár kíl k tomu; ako aj nové prírastky biznis kúskov, ktorých bolo žalostne málo.tamara pred a po
 
2.) Zúfalo som potrebovala doplniť biznis oblečenie, keďže moja práca a stretávanie s klientami si to vyžadovali.

3.) Potrebovala som zdvihnúť sebavedomie a posilniť ženskú stránku v sebe, chcela som pôsobiť žensky, elegantne a rafinovane, nie však zbytočne vyzývavo.

Hovorí sa, že stretneme vždy tých ľudí, ktorých na svojej ceste potrebujeme, a takým bolo aj stretnutie s Marcelkou – prišlo v ten správny čas.
Začínala som s trochou nedôvery, keďže som sa nikdy takýmto ženským záležitostiam ohľadom módy a doplnkov veľmi nevenovala, bola som skôr športovo-chlapčenský typ.

O to väčší dojem vo mne zanechal celý proces, ktorým sme si postupne prešli a dnes musím povedať, že skladám pomyselný klobúk pred tým, ako individuálne, s nadšením a srdcom ku mne Marcelka pristupovala. Farebná typológia ma trochu prekvapila a na niektoré farby si stále zvykám, je však skvelé mať pomocnú kartičku stále v kabelke a podľa nej nakupovať, takto si môžem byť istá, že už nekúpim farbu, ktorá by mi nesedela.


Zaujímavou časťou bola práca so šatníkom, zbavila som sa vďaka Marcelke aspoň polky šatníka a vyslovene som sa tešila, že tu bol niekto, kto ma „dokopal“ k tomu, vyhodiť kúsky, ktoré som tam nechávala z nostalgie, no už roky nenosené. Bolo fajn vidieť, ako Marcelka pracuje s kombináciami a variáciami toho mála kúskov, ktoré mi odobrila a ja som si s radosťou nechala poradiť.

Nakoľko som si na poslednú fazu – nakupovanie - musela 3 mesiace počkať (z finančných dôvodov), nosievala som zatiaľ pár kúskov, ktoré som ladila s doplnkami, takže to bol vždy zaujímavý outfit a už vtedy okolie zaznamenalo zmeny k lepšiemu. Nevedela som sa dočkať však už samotného nakupovania a keďže sa mi medzitým podarilo zhodiť 5 kíl a dostať sa opäť do formy, o to väčšia bola moja radosť, keď sme sa konečne ocitli v obchodoch.
 
Aká to bola radosť, keď som zrazu nemusela behať medzi kabínkou a vešiakmi a zháňať lepšie padnúce čísla, Marcelka bola skvelý pomocník. Najväčší prínos však mal fakt, kedy mi ukazovala, čo sa na typ mojej postavy hodí, aký strih pri akom type oblečenia zvoliť a ešte pozerať aj na materiál – dostala som praktický a kompletný prehľad toho, ako
 nakupovať tak, aby som si domov odniesla len kúsky, ktoré sa mi nosia pohodlne, spĺňajú maximálne svoj účel a dodávajú potrebný pocit sebavedomia – podčiarkujú moju osobnosť. Celý čas som „nasávala“ informácie a okrem toho, že sme takmer nakúpili všetko, čo som mala v pláne a doplnili tak potrebné oblečenie do šatníka, tešil ma aj fakt, že mal kto so mnou zdieľať radosť z nových vecí. 
 
Marcelka je úžasná v tom, ako individuálne pristupuje ku klientke, nebojí sa vyjadriť nesúhlas a naštrbiť zaužívaný stereotyp, s akým oduševnením a trpezlivosťou pristupuje. Viem, že takáto investícia do seba sa mi mnohonásobne vráti a hlavne už teraz viem, ako sa obliecť, ako nakupovať, čo si všímať. Kiež by som mala túto skúsenosť a vedomosti už v skoršom veku. Bola pre mňa akousi „mamou“, ktorá ma postupne zasväcovala do záhad módy a nakupovania.

Marcelka, patrí Ti moje veľké ĎAKUJEM a od môjho muža ešte väčšie – konečne má doma spokojnú, ženskejšiu a sebavedomejšiu ženu, a pre neho bonus – nemusel so mnou absolvovať nákupy :). Preto vrele odporúčam Marcelkine služby ako skvelý darček pre partnerky, manželky, priateľky, kamarátky, mamy, sestry...
 
Autor: Tamara OsaďanováPublikované: 7. Apríl 2015