StylMejker Logo

ÚVOD Purple-arrow-left ŠTÝLOVINY Purple-arrow-left Muži, nekupujte drahé šperky! Darujte svojej žene štýl na mieru.

Muži, nekupujte drahé šperky! Darujte svojej žene štýl na mieru.

09. Nov | Kategórie:

Budem teraz hovoriť za väčšinu žien a prehovárať k vám, našim silnejším polovičkám. My ženy sa rady parádime. Rady nosíme veci, ktoré nám pristanú, ktoré vyzdvihujú naše prednosti a nedostatky potláčajú. Nerobíme to len pre nás. Chceme sa páčiť aj vám. Pre vás, našich milovaných mužov, chceme byť príťažlivé. Okrem toho vás chceme aj dobre reprezentovať. Áno, aj preto potrebujeme mať ladiacu kabelku ku každému nášmu outfitu a nikdy, naozaj nikdy, nemáme dosť topánok :) 

„Veď ja si nemám čo obliecť!“

Hoci náš šatník praská vo švíkoch, niekedy pred ním bezradne stojíme a bedákame „Bože, veď ja si nemám čo obliecť!“ Zväčša vtedy, keď vy už polhodinu stojíte nachystaní pred dverami a ste pripravení vyraziť – do divadla, do kina, na večierok ... však to poznáte! :)

 darček pre ženu, darček na vianoce pre ženu, vianočný darček

Záhada prázdnej skrine odhalená!

Pravdepodobne nerozumiete tejto záhade a neveriacky krútite hlavou. Tak ja vám odhalím pravdu. Každá žena má vo svojej skrini kúsky, ktoré si kúpila, lebo sa jej páčili na vešiaku v obchode. Možno sa jej páčili aj na jej vlastnom tele v lichotivom svetle skúšobnej kabínky. Potom ich priniesla domov, jedenkrát na seba natiahla a odvtedy visia v skrini, lebo sa v nich necíti dobre.

Keď sa postavila pred zrkadlo doma, alebo nebodaj sa zbadala niekde v odraze výkladu, zistila, že si v nich nepríde dostatočne príťažlivá. Že v nich má veľký zadok alebo príliš objemné stehná (hoci v skutočnosti ich nemá :)). A tak tam tieto kúsky visia a doslova sa množia. Je nám ľúto ich vyhodiť, lebo sme ich mali na sebe len jedenkrát. Hovoríme si, že veď raz sa zídu. Lenže nezídu a budú tam visieť naďalej. A preto je zdanlivo plná skriňa bude pre nás stále prázdna.

darček na vianoce, darček pre ženy, vianočný darček pre ženu, potešte manželku, potešte ženu

Dobrá investícia na Vianoce

Dám vám tip na skutočne dobrú investíciu. Blížia sa Vianoce, každá rada dobrá, nie?! Investujte do svojej ženy ozaj originálnym spôsobom. A ušetrite! Marcelka naučí vašu drahú (doslova!) polovičku kupovať si už len veci, ktoré jej pristanú. A tiež jej poradí, ako si  šikovne zo zopár nadčasových kúskov vyskladajú milión rôznych kombinácií. A bude ich to baviť. To vám môžem z vlastnej skúsenosti odprisahať! A tak bude vaša polovička nakupovať rozumne a len to, čo bude skutočne potrebovať. Takúto pomoc ocení každá múdra žena. Pretože my si naozaj niekedy nevieme rady.

A čo viac, vy už nebudete zdesene stáť každý mesiac nad bankovým výpisom ... pokiaľ samozrejme nenarazí na topánky alebo kabelku, ktoré bude musieť mať! :)