StylMejker Logo

ÚVOD Purple-arrow-left ŠTÝLOVINY Purple-arrow-left Ktoré kúsky zo šatníka predĺžia nohy aj bez podpätkov?

Ktoré kúsky zo šatníka predĺžia nohy aj bez podpätkov?

03. Feb | Kategórie: O vhodných strihoch oblečenia

Často sa pri svojej práci stretávam s námietkami: „Pre krásu treba trpieť. Mám krátke nohy, ale neznášam podpätky. Keď si dám pohodlné topánky, je to vždy na úkor krásy. Nevyzerá to dobre.“ Všetky tieto námietky považujem za mýtus.

Dávno neplatí, že pre krásu treba trpieť. Pohodlnosť sa snúbi s krásou a aby ste predĺžili nohy, vôbec nepotrebujete podpätky. Úprimne? Ani mňa v nich často neuvidíte. Hlavne nie, keď nabehám zopár kilometrov pri tom, ako nakupujem s klientmi. Možno práve zháňam pre nich pohodlné a zároveň pekné topánky.:) A keď ich už mám, tak môžeme ísť nato. Poďme predĺžiť nohy.

1. Zlaďte farbu nohavíc a topánok a hneď máte ďalšie centimetre navyše

predlženie noh pomocou strihov

2. Sukňu so zvýšeným pásom zlaďte s rovnakou farbou pančušiek a vaše nohy budú nekonečné

sukňa so zvýšeným pásom a pančušky

3. Zvoľte empírový strih šiat. Pri nich nikto nevie, kde vaše nohy začínajú

empírový strih šiat

Keď si týmto spôsobom predĺžite nohy, nemusíte mať nevyhnutne vysoké podpätky. Jedine, žeby ste chceli a nerobia vám problémy. Ešte stále si myslíte, že pohodlnosť a krása sa vylučuje?

Verte mi, vždy sa dá nájsť ten správny kompromis ušitý priamo na vaše potreby. Ak si náhodou obujete topánky, ktoré sú fádne, pohrajte sa s ostatnými časťami outfitu. Zapojiť fantáziu sa oplatí, lebo rozhoduje celkový outfit a celkové vyžarovanie. 

Zdroj foto polyvore.com