StylMejker Logo

ÚVOD Purple-arrow-left ŠTÝLOVINY Purple-arrow-left Deň pre vašu krásu a krásna každý deň

Deň pre vašu krásu a krásna každý deň

02. Apr | Kategórie: Pre biznis ženy

Ako sa cítiť vo svojom tele sama sebou a krásna? A to nielen, keď vás čaká veľká udalosť, ale každý deň? To a ešte oveľa viac sa dozviete a vyskúšate si na dni krásy od štyroch profesionálok, ktoré vám umožnia stráviť výnimočný deň a pomôžu získať nadčasové skúsenosti, ktoré nevyprchajú s módou. Práve naopak, môžete sa nimi riadiť natrvalo.

Ako Deň pre Vašu krásu funguje?

So štyrmi profesionálkami v ženských oblastiach si užijete dopoludnie plné príjemných aktivít smerujúcich k vášmu skvelému looku.

Na workshope plnom pozitívnej energie vás zasvätíme do tajov

TVÁROVEJ JOGY

tvárová joga na workshope deň pre vašu krasu

FAREBNEJ TYPOLÓGIE

 farebná typológia

Odnesiete si pekný DENNÝ MAKE-UP, zároveň aj pekné PROFI FOTKY z vašej premeny, aby ste mali inšpiráciu, ako môžete vyzerať skvelo bez extrémnej námahy kedykoľvek, navyše len s vlastným pričinením.

denný make-up a profi fotenie

Nedávame vám mačku vo vreci a neskrývame pred vami svoje know-how, delíme sa oň s vami, aby ste sa o seba dokázali starať a vyzerať a cítiť sa krásne kedykoľvek.

„Kombinácia aktivít bola skvelá. Bola veľmi príjemná atmosféra a baby – lektorky, dali so seba maximum. Ďakujem.“ – hovorí 43-ročná Bea, ktorá sa kurzu zúčastnila.

 

Čo s Dňom krásy získate?

„Je to zábavné, milé, pozitívne. Z celého ide veľmi pozitívna, ženská energia, radosť. Hoci nie som na ženské veci, celé ma to milo prekvapilo. Som rada, že som tu bola.“ – prezradila účastníčka kurzu Daniela, ktorá dostala tento workshop ako darček. A čo čaká vás?

  • Individuálny prístup aj v skupine – hoci ide o skupinový workshop, počet účastníčok je taký, aby umožnil cítiť sa výnimočne každej z nich.
  • Hodnotné tipy pre vašu krásu od profesionálok – 4 oblasti ženskej krásy, 4 expertky vo svojich odboroch, nespočetné skúsenosti pre váš osobitý výzor.
  • Nové kontakty pre váš biznis i súkromie – stretnite zaujímavé ženy, ktoré prichádzajú za rovnakým cieľom – cítiť sa lepšie. Žiadne stretnutie nie je náhodné.
  • Individuálne informácie o farebnej typológii i tvárovej joge ušité vám na mieru.
  • Dlhotrvajúce know-how v starostlivosti o seba – nejde o módne výstrelky a nepoužiteľné kreácie. Práve naopak, všetky získané rady a poznatky zužitkujete v bežnom každodennom živote.
  • Podklady mailom na záver - aby ste sa aj kedykoľvek po absolvovaní workshopu mohli opätovne vrátiť a obnoviť si svoje poznatky a následne ich aplikovať do života.

A samozrejmosťou je aj skvelá káva a niečo chutné pod zub. Inšpiráciami, dobrými radami, ani bonusmi nešetríme. Stačí sa len zúčastniť a užiť si to.

tvárová joga a farebná typológia

Deň pre vašu krásu je pre každú z vás

Bez rozdielu veku, postavenia, povolania...všetky sa chceme cítiť krásne. A to nielen pre seba. My ženy máme v sebe potenciál svojou krásou tešiť celý svet. A ruku na srdce, naozaj to nie je klišé. Pokiaľ nie sme spokojné samy so sebou, očakávať od ostatných, aby nás vnímali inak, je zbytočné. Ako to vidia účastníčky, ktoré sa už rozhodli?

Ivana: „Už dlhší čas nie som spokojná so svojím výzorom. Popri práci a rodine nemám čas sa venovať sama sebe a tento workshop vnímam ako správne nakopnutie smerom k tomu, aby som sa napriek môjmu veku ešte stále cítila atraktívne a sebavedomo. Vďaka workshopu som získala veľa nových informácií, akým smerom sa musím vybrať, by som bola znovu sama sebou a spokojná. Dievčatá, ste úžasné. Cítila som sa skvelo. Dali ste nám pocit, že môžeme byť všetky krásne a atraktívne a presne to je zmyslom tohto workshopu. Veľmi pekne ďakujem.“

Žofia (37), ekonómka: „Veľmi prínosný workshop, kde som získala poznatky z viacerých oblastí za jedno dopoludnie. Odporúčam všetkým ženám, ktoré chcú pre seba niečo urobiť, cítiť sa a vyzerať lepšie. Nie len pre svoje okolie, ale pre samú seba. Veľmi sa teším, že som mala možnosť tento workshop absolvovať.“

Spravte si každý deň výnimočným. Cíťte sa skvele vo vlastnom tele a užívajte si to naplno.

Informácie o najbližšom workshope Deň pre vašu krásu nájdete TU.