StylMejker Logo

ÚVOD Purple-arrow-left ŠTÝLOVINY Purple-arrow-left Darček, vďaka ktorému budete šik

Darček, vďaka ktorému budete šik

19. Nov | Kategórie: Osobný styling, osobný štýl

Neviete, čo darovať na Vianoce? Alebo presne viete, čo by ste chceli dostať?

V akomkoľvek štádiu rozhodovania či plánovania vianočných darčekov sa nachádzate, mám pre vás zaujímavý impulz. Iný ako klasické drobnosti či veľkosti, ktoré skôr ako padnú na úžitok, zapadnú prachom.

A hoci  už aj darovať zážitok nie je neobvyklé, často aj v tomto prípade ide o jednorazové adrenalínové alebo relaxačné aktivity.

Darovať niečo, čo si užijete nielen v jeden deň, ale budete mať z toho potešenie každý, aj v ten najobyčajnejší deň, to už vyzerá ako trošku iná kategória.  

 

Darujte (si) módne poradenstvo

 

Darovať (si) módne poradenstvo, ktoré pomôže natrvalo vyriešiť dilemu, čo, ako a kedy na seba, ako oblečenie kombinovať, kde nakupovať, aby ste sa cítili výborne v tom, čo mám na sebe, je viac ako hmotný darček.

 

Nedarujete (si) totiž ryby, ktorými nasýtite len v danej chvíli, ale udicu, ktorou vás naučím loviť a vďaka tomu sa viete zabezpečiť aj do budúcna.

 

 
 

služby osobnej stylistky ako darček

 

Zúfalstvo pri pohľade do šatníka?

 

Možno to poznáte.

Riešiť obliekanie nemáte čas, lebo deti, manžel, práca a milión iných priorít a povinností...A keby ste aj chceli, ani neviete kde a s čím začať.

A možno nemáte chuť. Keď niečo súrne potrebujete a konečne sa odhodláte navštíviť obchody, odchádzate znechutená s pocitom, že tam aj tak nič pre vás nie je alebo s vecami, ktoré s vami neladia, v ktorých sa necítite sto percentne.

Niekedy sa stane, že vám ich okolie ofrfle a to vám na sebavedomí nepridá. A zas máte len výčitky, že ste minuli peniaze a ostalo to bez efektu.

Postupne skĺznete k tomu, že jediná vec, ktorú sa zmôžete urobiť pre svoj osobný štýl je, posťažovať sa, že nemáte čo na seba kamarátke na káve alebo manželovi.

Už aj on je niekedy z vás zúfalý, lebo po dvojhodinovom skúšaní oblečenia, odchádzate na rodinnú oslavu nespokojná s tým, čo máte na sebe, lebo inú možnosť nevidíte.

A možno ste už aj prišli na to, že to nie je tá správna cesta ako sa cítiť spokojne. No iné riešenie, ako zatlačiť túžbu po kráse a chuť obliekať sa pekne niekde do úzadia, nevidíte.

 

Môže to byť aj inak – od zúfalstva k spokojnosti

 

Lenže, čo ak by mohlo byť všetko úplne inak? Čo ak by bola na svete osoba, ktorá vám vie v tomto pomôcť a poradiť?

Ktorá sa dokáže vžiť do vašej situácie a nájsť riešenia, ktoré vám budú vyhovovať. Ukáže vám, aké farby sa vami ladia, aké strihy ladia s vašim telom, nasmeruje vás k správnemu štýlu, aby ste sa v budúcnosti nestrácali.

Pomôže vám nakombinovať a upratať šatník. Ukáže vám, ktoré obchody sú pre vás vhodné a v nich vám pomôže nakúpiť ladiace kombinácie a bude pritom rešpektovať vaše finančné možnosti.

Čo ak s tým, čo máte v šatníku môžete cítiť spokojnosť? Čo ak ranné, nemám čo na seba vystrieda, môj šatník je skvelý, čo si oblečiem skôr?

„Najväčšia radosť prichádza každý jeden deň. Moje telo sa teší, keď si niečo pekné oblečiem a mám veľkú radosť z kombinovania. Baliť kufor na služobky je teraz také jednoduché. Marcelka pomáha ženám k radosti a šťastiu.“ – spomína klientka Bea.

Sen? Nie. Je to realita. Presne s tým denno-denne pomáham mojim klientom.

Ďalšie reakcie nato, ako to môže dopadnúť, nájdete tu.

Nejde o nevyhnutné nakupovanie hypermoderných outfitov, ktoré oblečiete len na „zmenárenskú hodinku“.

Práve naopak. Zameriame sa na trvalé riešenia vo vašom šatníku.

Služby osobnej stylisty – ideálny darček k vianociam

 

Darček, ktorý poteší každú ženskú dušu

 

Nakombinované balíčky stylingových služieb ako napríklad základná „Farebná typológia“, komplexné poradenstvo „Nemám čo na seba“ alebo osviežujúci„ Nový vietor v šatníku“ umožnia vybrať si presne to, čo najviac potrebujete.

"Balíček "Nemám čo na seba" som dostala ako darček k ukončeniu 5-ročnej rodičovskej dovolenky. Netušila som, že za 3 hodiny sa dá kompletne vynoviť šatník. Prvýkrát v živote som nakupovala s radosťou, bez stresov, efektívne a čo je najdôležitejšie, odchádzala som s kúskami, ktoré sa mi naozaj hodia...“ prezradila konzultantka Daniela

Prostredníctvom jednotlivých balíčkov vám pomôžem nielen vytvoriť otufity na akékoľvek udalosti podľa vašich potrieb a životného štýlu, ale počas spolupráce si urobíte jasno v tom, prečo sa v niečom cítite dobre a prečo vám niektoré kúsky nesedia.

Keď budete toto vedieť, už sa nestane, že nakúpite zbytočnosti. A hlavne po našej spolupráci vám ostane v šatníku veľa možností.

„Nemohla som urobiť lepšie. Teraz ľutujem len jednu vec, že som to neurobila už skôr.“ - hovorí spokojná Vierka.

Budem vám asistovať pri tom, aby ste v šatníku mali to, v čom sa budete cítiť dobre a spokojne. Nájdeme riešenia, s ktorými budete spokojná a stotožnená.

Som si istá, že tento darček padne vhod každej žene, lebo keď sa žena o seba stará, je ženská energia rastie. A keď dovolí, aby sa niekto postaral o ňu, rastie dvojnásobne a ten skvelý šatník k tomu?

To je samozrejmosť, ktorá vám to bude každý deň pripomínať.