StylMejker Logo

ÚVOD Purple-arrow-left ŠTÝLOVINY Purple-arrow-left Ako nechať vyniknúť objemnejšie prsia?

Ako nechať vyniknúť objemnejšie prsia?

21. Jan | Kategórie: O vhodných strihoch oblečenia

Sedím u klientky. Má dokonalú postavu. Miery to len potvrdia. Sama zo seba má pocit, že jej niečo chýba. Sú to objemnejšie prsia.

Týždeň nato sedím u druhej klientky. Tá má úplne opačný problém. Pocit, že jej prsia sú príliš objemné,  že dostavajú viac pohľadov a pozornosti ako ona sama. Preto ich schováva do rolákov, tričiek ku krku, zahaľuje ich, ako sa len dá. Nie je to až tak správna voľba. Prezradím prečo.

 

Ak vám príroda prsia nadelila buďte zato vďačná a namiesto toho, aby ste ich obopínali, uzatvárali, len ich nechajte elegantne vyniknúť, doprajete im priestor. Keď niečo obopneme, opticky to zvýrazníme. Preto, ak nechcete prsia opticky viac zvýrazňovať , odporúčam namiesto rolákov a tričiek ku krku, zvoliť inú taktiku. Pripájam praktické tipy ako nato.

Namiesto roláku výstrih. Nemám na mysli vulgárne hlboký výstrih. Stačí decentný, ktorý nechá prsiam voľnosť, priestor a dodá im lepší tvar. Potom sa nestane to, žeby prsia odstávali alebo naberali na objeme, ako pri uzavretých výstrihoch. Pre oživenie pokojne doplňte výstrih stredne dlhým náhrdelníkom.

výstrih pre prsia

Šálový limec, hlbšia fazóna namiesto výrazných chlopní na saku, či kabáte. V oblasti pŕs vám objem príroda nadelila, nepotrebujeme ho už viac vytvárať. Šálový limec prsia lemuje a nič nezvýrazňuje, neobopína, nevytvára objem a vďaka tomu sa budete cítiť oveľa lepšie.  

Vrstvenie namiesto jednoliatych hrubých pletenín. Hrubé, vzorové pleteniny opticky naberú nežiaduci objem na prsiach. Vrstvenie im dodá voľnosť a nechá ich vyniknúť.

Dve ženy, dva príbehy, dva rozličné problémy, dve riešenia, jeden záver.

Prvá si uvedomila, že jej prednosti prevažujú  jeden nedostatok, ktorý má len v hlave. Veď kto určil, že malé je zlé a veľké dobré?

Druhá, obrovský pocit úľavy, že prsia nemusí zakrývať. Necháva ich decentne vyniknúť. Vďaka vhodným strihom sa pozornosť sa prenáša z jej pŕs na ňu – krásnu ženu a osobnosť ako celok.

Záver: Príroda to s nami vymyslela najlepšie, my to už lepšie nevymyslíte. Čo tak, skúsiť to inak? Namiesto neustáleho pozorovania nedostatkov sa zamerať na prednosti. Verím, že ich dokážete nájsť. Ak nie, asi sa do zrkadla nepozeráte správne. Rada vám ukážem, ako sa môžete pozrieť na seba aj inou optikou.

Zdroj foto polyvore.com