StylMejker Logo

ÚVOD Purple-arrow-left ŠTÝLOVINY Purple-arrow-left 5 dôvodov, prečo si urobiť jasno v tom, aké farby vám pristanú

5 dôvodov, prečo si urobiť jasno v tom, aké farby vám pristanú

30. Nov | Kategórie: Farebná typológia, vhodné farby

Bez farieb by bol náš svet oveľa nudnejší a smutnejší. Farby nám pomáhajú lepšie prežiť naše emócie, dokážu v nás navodiť pocit radosti, bezpečia, ale aj strachu a depresie. Majú veľkú moc. Našou výhodou je, že o tom vieme. Nie každý dokáže ich silu cielene využiť. Ale aj to sa dá naučiť.

Farebná typológia je niečo, čo možno znie príliš učene, ale ak si ju raz osvojíte, spravíte vo svojom obliekaní obrovský krok dopredu.

A aké výhody prináša poznanie o tom, ktoré farby sú práve pre vás tie najvhodnejšie?

Farebná typológia, aké farby mi pristanú k typu pleti

Foto: Zuzka Jedinaková

  1. Vďaka farbám môžete podporiť vaše kvality, vlastnosti, či emócie, ktoré chcete, aby ľudia na vás vnímali. Záleží už len na vás, či chcete pôsobiť viac láskavejšie, dostupnejšie, veselšie, ženskejšie alebo prísnejšie, noblesnejšie, či nad vecou. Farby vám pomôžu docieliť žiaduci efekt, a takto ich môžete v každej situácii použiť vo svoj prospech. 

  2. Farba dokáže s vašou pleťou hotové divy. Môžete vyzerať mladšie, staršie, pôsobiť krehko alebo naopak vyžarovať silu. 

  3. Výberom správnej farby zvýrazníte krásu vašich očí alebo upriamite pozornosť na farbu vašich vlasov. Vaše zúbky budú vyzerať belšie a môžete naširoko oslňovať úsmevom.

  4. Tým, že máte jasno vo svojich farbách, automaticky ich začnete vidieť aj v obchodoch. Už pre vás nebude všetko len čierno-biele a na jedno kopyto.

  5. Ak sa držíte farebnej typológie, vytvoríte si praktický šatník, kde sa veci navzájom kombinujú a všetko sa hodí ku všetkému , a vy v tom vyzeráte božsky. To je potom radosť sa obliekať.

Farebnej typológií a tomu, ako farby použiť v každodennom živote vo svoj prospech,  sa budeme venovať na workshope Osobný štýl ženy.

CHCEM VEDIEŤ VIAC O WORKSHOPE