StylMejker Logo

ÚVOD Purple-arrow-left ŠTÝLOVINY Purple-arrow-left 5 dôvodov, prečo nakupovať oblečenie s odborníčkou

5 dôvodov, prečo nakupovať oblečenie s odborníčkou

07. Mar | Kategórie: Nákupy so stylistkou

Nakupovanie je pre jedného radosť, pre druhého nepríjemná povinnosť. Tak či onak, ak chcete vždy nakupovať len tie správne veci, vyberte sa aspoň raz na nákupy s Vašou Štýl Mejkerkou. Že prečo sa to oplatí? Posúďte sami: 

Nákup oblečenia s odborníčkou

1. Nekúpite nič, čo by ste nemali k čomu nosiť. Máte istotu, že nová vec bude ladiť s vaším šatníkom a podporí vašu osobitosť. Nakúpiť plno vecí, ktoré visia v skrini nie je veda, ale nakúpiť ich tak, aby s vami strihovo, farebne aj štýlom ladili, je síce trochu alchýmia, ale nie je to nič nemožné.

2. Ušetríte čas, pretože za 3 hodiny nákupu získate komplet vyskladaný celý šatník v aktuálnej sezóne, vyberieme topánky aj doplnky.

3. Budete dokonale zladené – k svojej osobnosti, postave, farebnému typu, životnému štýlu.

4. Ušetríte peniaze, pretože nekúpite žiadnu zbytočnosť, ktorá sa vám v obchode ohromne páčila, ale doma zistíte, že sa v nej necítite dobre alebo vám v skutočnosti nesedí. Kúpite skutočne len to, čo budete aj rada nosiť.

5.Budete vybavená na rôzne príležitosti – večierky, teambuildingy, divadlo, práca, bežné dni, i na ihrisko s deťmi...

Skončiť s otravným problémom nemám čo na seba, môžete pokojne hneď. Urobte ešte dnes prvý krok a rezervujte si termín. Som si istá, že si prídete na svoje a odídete nie len s novými outfitmi, ale aj s kopou nových inšpirácie a znalostí, ktoré vám uľahčia budúce nákupy, výber a kombinovanie oblečenia.

 

 

Mohlo by vás zaujímať:

5 dôvodov, prečo si vytriediť šatník s pomocou odborníčky

7 zbytočných omylov v šatníku úspešnej ženy