StylMejker Logo

ÚVOD Purple-arrow-left ŠTÝLOVINY Purple-arrow-left 3 tipy ako si udržať svieži vzhľad bez ohľadu na vek

3 tipy ako si udržať svieži vzhľad bez ohľadu na vek

05. Sep | Kategórie: Farebná typológia, vhodné farby

Som fanúšik prirodzenej krásy. Veď sme dokonalé aj vo svojej „nedokonalosti“. Príroda, ktorej sme súčasťou, vedela čo robí, keď nás takto stvorila, je to dokonalé a my to lepšie nevymyslíme.  

Ak sa aj vy radíte ku skupine žien, ktoré miesto botoxu a skalpelu radšej vyhľadajú prirodzené cesty, ako sa cítiť a vidieť krajšie, udržať si vzhľad a tvár v dobrej kondícií, začítajte sa. Pripájam 3 praktické, praxou overené tipy ako nato:

 

1. Tvárová joga – má blahodarné účinky na našu tvár a pleť. Hneď po jej aplikovaní je pleť vypnutá, prekrvená a tvár uvoľnená. Je to séria jednoduchých cvikov a mnohé z nich zvládnete cvičiť aj počas šoférovania, či sedenia za počítačom aj pri kojení, či kočíkovaní...

Pri pravidelnom aplikovaní dokáže hotové zázraky – pozdvihnúť ovisnuté viečka, vyhladiť vrásky na čele, zjemniť smutný výraz tváre, pozdvihnúť líčka...

 

Deň pre vašu krásu - Tvárová joga

 

2. Farebná typológia – je hravá, kreatívna a je o hľadaní farieb oblečenia, ktoré k vám zapadnú ako puzzle.  A prečo také farby hľadať? Farby a farebné kombinácie, ktoré harmonizujú s vašou prirodzenou krásou pôsobia ako okamžitý „omladzovač“. Nezvýrazňujú vrásky a nedokonalosti na pleti. To spôsobujú farby, ktoré s vami neharmonizujú.

Tak načo do nich investovať?

Investujte radšej do tých správnych pre seba lebo zjednocujú tón pleti, oči a pery sú pri nich výraznejšie, pleť je sviežejšia,  ľahšie sa kombinujú a keďže vám pristanú, sú nadčasové, nikdy nevyjdú z módy. Takže šetria i vašu peňaženku.

 

Deň pre vašu krásu- Farebná typológia

 

3. Make-up – keď je pleť osviežená cvikmi z tvárovej jogy a farbami, ktoré s vami ladia ešte môžete pohladiť tvár kozmetickými štetcami, pery rúžom, riasy riasenkou a tak jemne podhrnúť krásne detaily vašej tváre.

 

Deň pre vašu krásu - denný make-up

 

Možno si poviete: znie to super, ale kde sa naučím cvičiť tvárovú jogu, aby to malo efekt? Kde sa naučím vyberať si farby, oblečenia, ktoré mi seknú? Určite to zaberie veľa času. Ale kdeže. Niečo tu pre vás máme.

Naučiť sa cvičiť tvárovú jogu, prejsť si individuálnou farebnou typológiu môžete na jednom mieste, na výživnom workshope Deň pre vašu krásu. A odnesiete si z neho aj niečo navyše: pekný denný make-up, portrétovú fotku a veríme, že aj veľa inšpirácie lebo ňou nikdy nešetríme. Doprajte si starostlivosť o vašu krásu a pridajte sa k nám.

 

CHCEM SI DOPRIAŤ DEŇ PRE MOJU KRÁSU