StylMejker Logo

ÚVOD Purple-arrow-left ŠTÝLOVINY Purple-arrow-left 3 inšpirácie ako sa obliecť do divadla

3 inšpirácie ako sa obliecť do divadla

03. Aug | Kategórie: Styling na príležitosti

 

Veľmi rada chodím do divadla a často sa mi stalo, že som tam zazrela ľudí, ktorí mali na sebe oblečené rifle, či obyčajné bavlnené tričko, so sebou ruksak, či veľkú kabelku. Nechcem vynášať súdy nad týmito outfitmi. Ani robiť módnu políciu. Viete, že to nie je moja cesta.

Skôr vás chcem inšpirovať k tomu, aby ste návštevu divadla brali ako výnimočnú udalosť, kde si zaslúžite i vy sa krásne a elegantne obliecť a cítiť.

Ani nie preto, že tam možno stretnete osobného stylistu : - ), ale hlavne preto, aby ste si dopriali pocit výnimočnosti, ktorý je spojený s návštevou divadla a premietli ho aj do svojho outfitu.

Jednou nadčasovou zručnosťou je, vedieť vycítiť, čo a kde si obliecť. Platí to aj pri divadle. Keď sa chcete správne obliecť do divadla, záleží, kam na predstavenie idete. Ak ide o návštevu veľkého divadla, siahnite po malých čiernych.

Pri návšteve malého divadla alebo muzikálu máme na výber viacero alternatív. A práve na tie sa chcem v tomto článku zamerať.

1. Inšpirácia: elegantná sukňa s blúzkou

 

Outfit do divadla: elegantná sukňa a blúzka

 

2. Inšpirácia: nohavice a elegantná blúzka alebo top

 

2.	Outfit do divadla: nohavice a elegantná blúzka

 

3. Inšpirácia: koktejlové šaty

 

Minimálne jedny určite odporúčam mať v šatníku. Zachránia vás v prípade návštevy divadla, večierku, oslavy alebo svadby. 

 

Outfit do divadla: koktejlové šaty

 

Pocit výnimočnosti umocníte i použitím doplnkov. Čo sa týka kabeliek, tak do divadla a na spoločenské udalosti siahnite výlučne po listovej kabelke. Veľké objemné tašky sa tam nehodia.

 

 

Zaobstarať si niečo podobné týmto outfitom určite nikoho nezruinuje. Hlavne v dnešnej dobe, keď vieme zohnať pekné oblečenie za pár eur v sekáči alebo zadarmo na SWAPE. Práve naopak, zabezpečí, že budete vo vašej skrini outfit, v ktorom sa ľahko pekne oblečiete do divadla, či na inú spoločenskú udalosť.

A hlavne pamätajte: urobiť z výnimočných udalosti všedné je hriech.

Vaša módna poradkyňa Marcela Špalková