StylMejker Logo

ÚVOD Purple-arrow-left ŠTÝLOVINY Purple-arrow-left Na nákupe so Štýl Mejkerkou

Na nákupe so Štýl Mejkerkou

21. Sep | Kategórie: Zážitky klientov

„To myslíš vážne?“ pýtam sa Marcelky pri pohľade na ružovú kabelku vo forme veľkého mešteka. „Je z pravej kože. Uvidíš, ako sa ti bude hodiť do šatníka,“ dodáva s úsmevom. Ako to to dievča vidí? Musí mať nadprirodzené schopnosti... „No dobre! Ešte sa po ňu vrátime, keď nenájdeme inú,“ dohodneme sa.

Na nakupovanie s Marcelkou som si vyhradila jedno jarné popoludnie. S bolesťou hlavy som dorazila do obchodného centra a nechala sa viesť pri nákupoch. Prýkrát v živote! „Už som ti vybrala niekoľko kúskov z novej kolekcie,“ odzbrojí ma hneď na začiatku svojou bezsprostrednosťou. No toto! Ona si to stihla už obehnúť a pamätá si, čo postrebujem doplniť, keď sme sa prehabávali v mojom šatníku pár mesiacov dozadu.

nákupy so stylistkou, nákupy so Štýl Mejkerkou

Prechádzame od jedného obchodu k druhému. Marcelka smeruje priamo k vyhliadnutému kúsku, ja len zbieram vešiaky. Nasleduje skúšanie a doľaďovanie vrchných a spodných dielov. Mnohé z nich by som si sama nevybrala ,ale na mne vyzerajú dobre.

Riadim sa pocitmi, ako sa v danom outfite cítim a ako sa vidím v zrkadle. Marcelka nenalieha, necháva mi voľnú ruku a rozhodnutie padá na mňa. Chce to len čas a trpezlivosť. Marcelka prináša iné veľkosti, ukazuje mi strihy a pripomín farby, ktoré ladia s mojou typológiou. Až teraz si to viem predstaviť v praxi! Dúfam, že to budem vedieť aplikovať aj sama v budúcnosti!!!

stylistka, osobná stylistka, Štýl Mejkerka Marcelka, nákupy, image maker

Počas pauzy si sadneme na kávu a pustíme sa do debaty. Vyťahujeme jednu dobrú tému za druhou, no čas neúprosne beží. Doplníme pitný režim, zaplatíme neochotnej čašníčke a pokračujeme ďalej.

Počtom tašiek sa zvyšuje moja spokojnosť a narastá únava. Outfit na narodeninvú oslavu je kompletný, chýbajú len topánky. Nakoniec kupujeme doplnky. A vraciame sa pre ružovú kabelku. Všade kam s ňou prídem, vyvoláva pozitívne reakcie. Nie však také veľké, aké bolo moje nadšenie a spokojnosť po niekoľkohodinovom nákupe s Marcelkou. 

Autor: Evka Kopecká