StylMejker Logo

ÚVOD Purple-arrow-left ŠTÝLOVINY Purple-arrow-left 5 dôvodov, prečo vytriediť šatník s pomocou odborníčky

5 dôvodov, prečo vytriediť šatník s pomocou odborníčky

20. Feb | Kategórie: Revízia šatníka

Veľa ľudí sa obáva, že ich šatník je taký zlý, že ak ma doň pustia, celý im ho vyhádžem a oni budú musieť so mnou ísť nakupovať, aj keby nechceli, lebo už nebudú mať čo na seba. Avšak je to presne naopak.

Pretože tá správna osobná stylistka vo vašej skrini nájde také kombinácie, o ktorých sa vám ani nesnívalo. A keď vám pomôžem šatník vyladiť a preorganizovať, možno nebudete musieť ísť nakupovať vôbec.

Tak prečo by ste mali do svojej skrine takú štýl mejkerku vôbec pustiť?

Triedenie šatníka s pomocou odborníčky na štýl

1. Máte istotu, že žiadna vec z nej nevyletí zbytočne. Odporučím vyradiť skutočne len to, čo vám vôbec nepristane a nedá sa s ničím uspokojivo skombinovať. Čo sa často dá, len treba vedieť, ako na to.

 

2. Nájdem medzi vašimi vecami také kombinácie, že po nich budete ako vynovená.

 

3. Naučím vás všetko o správnych strihoch a farbách pre vás, pretože najlepšie sa učí na tom, čo už máte. Ak ste robili chyby a do šatníka ste si kúpili veľa nesprávnych vecí, ukážem vám priamo na nich, prečo to tak je. 

 

4. Neplytvám vašim časom ani peniazmi. Nájdem využitie pre veci, ktoré ste už sami chceli vyhodiť, ale nemali ste odvahu. Moje oko presne vidí, čo sa k čomu (ne)hodí. No uvidíte, že vďaka know-how o farbách a strihoch, ktoré vám odovzdám, si už aj sama pospájate niektoré súvislosti. Docvakne vám, prečo ste sa v niektorých kúskoch oblečenia cítili skvelo a krásne, a v niektorých vôbec. 

 

5. Presne identifikujem, čo vám v šatníku ešte chýba. Takže ak sa aj rozhodnete pre nákup, kúpite skutočne len to, čo naozaj potrebujete, a čo bude vaše veci v skrini skvele dopĺňať. 

 

Ak by ste ocenili takýto individuálny servis, odporúčam vám pozrieť si balíček Nový vietor v šatníku. Jeho realizáciou revitalizujete šatník aj bez nákupov.

Pre tie z vás, ktoré máte radšej skupinové aktivity, som pripravila workshop Osobný štýl ženy, kde sa okrem iného dozviete, aké farby a strihy vám seknú a podporia vašu osobitosť. 

Vďaka zákonitostiam, ktoré vám na workshope odovzdám, sa môžete úspešne popasovať s triedením šatníka či nákupmi aj samé, lebo už budete vedieť, čo sa vám hodí, v čom zažiarite, a čomu sa radšej vyhnúť. Príďte, uvidíte, že nebudete ľutovať.